Brothers in Art expo, zijn Enrico Nieuwenhuis en Rep Ringel. Beide exposeerde 1 jaar geleden met de Apeldoornse kunstenaars expo, waar Enrico al zijn werken verkocht en sindsdien zeer succesvol is in binnen-, en buitenland. 

Het zelfde overkwam Rep onlangs op de AAF in Amsterdam en verkocht al zijn schilderijen en meer. Beide werken nu keihard om op 25 november hun bijzondere schilderijen te exposeren, die ook nog eens perfect op elkaar zijn afgestemd. Een art battle met alleen maar winnaars!
De opening in Salon1813 is om 15.30u en daarna de metamorfose van kunstenaar naar DJ, Rep draait dan dansbare plaatjes. Eten kan ook nog, de kunstenaars nodigen de aanwezigen uit voor een pasta.

BrothersInArt Flyer A5 lr

Vanaf nu kunt u bij ons genieten van een heerlijke High Tea!

hightea 2

High Tea € 16,50 p.p. [alleen op reservering]

-Onbeperkt diverse soorten thee

-Huisgemaakte zoetigheid
*banaan-chocolade cheesecake
*mokkaschuim met vanilleijs
*chocolade bonbons

-Sandwiches

*gerookte zalm met walnoot en biet
*geitenkaas met honing en pistache
*gegrilde groentes met crème van parmezaan

-Ei

*roerei met truffel en paddestoelen

-Scones
*met clothed cream

 

 

Kunstenares Louise Schiffmacher van Teylingen verbeeld haar kleurrijke leven op doek en gaat deze schilderijen exposeren in Salon1813. 
Na een periode van grote tegenslagen, zoals een gezondheid die haar tijdelijk in de steek gelaten heeft, is Louise back in business. Het 2e deel van het leven van deze artistieke duizendpoot, onder meer, kunstenares, tatooeerster, ontwerperster en verder bekend van reclame/video/TV werkzaamheden, bovenal steun en toeverlaat van Henk Schiffmacher, is begonnen! 
Haar levens ervaringen worden door deze globetrotter liefdevol en krachtig op het canvas doek gebracht. 
Deze expositie draagt dan ook de alles omvattende naam; heroin’s ho’s and housewives Volume 2.

Deze expositie geeft een over-, en inzicht over het levensverhaal van Louise. 
Het is dan ook bijzonder en een eer dat zij met deze nieuwe expositie Apeldoorn de première geeft. Voor de teleurgestelde Amsterdamse aanhang heeft zij een touringcar geregeld, zodat zij ook aanwezig kunnen zijn bij de opening van deze prachtige expositie. De werken zijn te koop en werden voorheen ook al gretig afgenomen door BN’ers en zo hangen deze aan de muren van Barry en Sandra Hay, Jan en Babet Cremer, Manuela Kemp, Patty Bard e.a.

Openingstijden 

Maandag
Dinsdag
woensdag
donderdag*
vrijdag*
zaterdag*
zondag

gesloten
10:00  - 17:30
10:00  - 17:30
10:00  - 19:00
10:00  - 22:00
10:00  - 18:00
besloten feesten en evenementen

* Deze sluitingstijden zijn richttijden. Bij een feestje of veel gezelligheid doen wij de deuren natuurlijk niet dicht. Dan borrelen we door. Tot in de late uurtjes soms!

Salon 1813

Deventerstraat 13, 7311BH Apeldoorn

055–3123470      info@salon1813.nl

 Nu ook op locatie

Jouw feest houd je waar je maar wilt. Wij zorgen voor bijzondere hapjes of een culinair feestmaal. Onze kok kookt de sterren van de hemel – speciaal voor jou!

Bel voor meer informatie met 055–3123470, of stuur een mail naar info@salon1813.nl